För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

Peter Watz erbjuder rådgivning inom BliFullbokad.nu-konceptet

Rådgivning

Vill du få hjälp i din egen takt? Då kan personlig coaching passa dig. Vad kan då jag göra för dig? Det är ganska enkelt. Jag kommer att ge dig kunskapen, verktygen, motivationen och teknikerna som möjliggör dig att bli fullbokad.

Med min bakgrund som marknadsförare, säljare och kommunikatör så har jag kunskapen och verktygen att hjälpa dig att arbeta strukturerat med din marknadsföring, försäljning och de IT-verktyg du kan tänkas ha behov av. Med mina 25 års bred erfarenheter som konsult, marknadsförare, säljare, affärsutvecklare så förstår jag din situation och kan hjälpa dig in din situation för att bli mer lönsam och framgångsrik.

Du kommer få en genomgång av Bli Fullbokad-konceptet, ett strukturerat sätt att arbeta med din marknadsföring så att du kommer kunna bli fullbokad. Bland annat så kommer du att lära dig att veta vilka personer som du vill ha som kunder, skapa din egen röda matta policy och förstå vad dina kunder köper.

Rådgivningen sker via webben eller över telefon. Om rådgivningen sker via webben spelas samtalen in så att du kan lyssna på det igen. Längden på samtalen är mellan 30 och 90 minuter. Mellan rådgivningstillfällena arbetar du med arbetsboken som ingår i paketet. Arbetsboken består av 130 frågor, allt på svenska. Det är viktigt att du genomför övningarna, annars kommer du inte kunna uppnå bästa möjliga resultat.

Stora paketet

10 månaders engagemang

Du kommer få kontinuerlig hjälp och rådgivning.

I paketet ingår

 • Telefonavstämningar
 • Utbildningsträffar
 • Målsättningsövning
 • Arbetsbok
 • Studiebok
 • Socialamedia bevakning
 • Förtur till alla föreläsningar och event

Observera att Peter endast tar emot en handfull klienter i detta paket! Detta är för att kunna göra absolut bästa arbete.

Du genomgår en personlig intervju innan din ansökan godkänns.

Anmäl intresse

Lilla paketet

5 månaders engagemang

Du kommer få kontinuerlig hjälp och rådgivning under en kortare tid.

I paketet ingår

 • Telefonavstämningar
 • Utbildningsträffar
 • Målsättningsövning
 • Arbetsbok
 • Studiebok

Du genomgår en personlig intervju innan din ansökan godkänns.

Anmäl intresse

Klippkort

Kortare engagemang

Klippkortet passar dig som vill anlita Peter någon gång då och då, antingen via telefon eller vid personliga möten eller en kombination av telefon och möten.

Antal klipp per tjänst

Tjänst Tid Klipp
Telefon <0,5 h 1
Telefon 1 h 2
Träff hos Peter 1 h 3
Träff hos Peter 1,5 h 4
Träff hos dig i Stockholm 1,5 h 5

Klippkortet innehåller 5 klipp. Tidsbokning sker via webben.

Beställ mot faktura

Sagt om rådgivning...

 • Andreas Ström

  VD, Med Ströms AB

  Jag har fått helt nya perspektiv på min bransch. Insett saker jag aldrig annars hade kommit att tänka på. Inom mitt fack så har jag alltid haft ett perspektiv på verksamheten och ditt perspektiv har öppnat upp helt nya banor. Jag har även fått drömmen om att ändra om hela verksamheten så att jag verkligen får jobba mer med vad jag vill och mindre med det andra som jag inte gillar. Jag har fått bättre självinsikt och bättre självförtroende.

 • Annsofie Thörnroth

  VD, Collana förlag AB

  Det som är det svåra med att man ska berätta om hur det kändes att jobba med Peter var att, det är halejulia. Men det törs man inte riktigt säga men det är verkligen otroligt fantastiskt. Därför att det är en aha-upplevelse, det låter så platt. Det är större än så. Därför att det ger en helhetsbild inte bara för företaget och de konkreta uppgifterna utan att det handlar om mig och vad jag vill...

Klippkort - ett samtal i taget

Klippkortet passar dig som vill anlita Peter någon gång då och då, antingen via telefon eller vid personliga möten eller en kombination av telefon och möten.

Klippkortet innehåller 5 klipp. Tidsbokning sker via webben. Efter beställning får du en faktura på valt antal klipp. Så fort klippkortet är betalt kan du börja boka in tid när du vill träffa eller prata med Peter. Du kan boka tider upp till 4 veckor i förväg. Efter varje kontakt dras de klipp som fodrats och du får information om antalet kvarvarande klipp.

Klicka här för att se vad klippen är värda

Beställ mot faktura

Klippkort ger dig möjligheter
Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis