För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

Om webbplatsen

Varumärken

Varumärkena Röda Mattan Policyn®, Bli Fullbokad®, BliFullbokad.nu® och Sluta Sälj! är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Watzit 2.0 AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.

Disclaimer

Peter Watz is licensed to teach the Book Yourself Solid® system, the premier marketing system for service business owners. The system is created by NY Times bestselling author Michael Port, based on his best selling book, Book Yourself Solid.

Michael Port is not an affiliate, sponsor, or partner of the site or the individuals who own and operate it. Book Yourself Solid® is a registered trademark of Michael Port & Associates, LLC. Certain materials on this website, or in the related products and services, are the copyrighted works of Michael Port & Associates, LLC.

Personuppgiftspolicy

Vi på Watzit 2.0 AB hanterar personuppgifter med stor respekt och allvar. Detta dokument om personuppgiftspolicy förklarar hur vi ser på personuppgifter, hur vi hanterar dem och hur det påverkar dig som användare av vår webbsajt.

Med dig menas du som deltagare i och användare av blifullbokad.nu och vårt kundregister / E-postsystem. Med vår menas vi som Watzit 2.0 AB.

1 – Vad gör vi med din information?

När du beställer något från vår webbsajt, som en del av köp och säljprocessen, samlar vi in personlig information som du ger oss, t.ex. namn, företagsnamn, adress, telefonnummer och e-postadress. Det gör det möjligt för oss att både leverera de tjänster och produkter som du köpt, samt att erbjuda hjälp.

När du besöker vår webbsajt, får vi automatiskt tillgång till din dators IP-adress. Det ger oss information om vilken webbläsare, operativsystem och skärmstorlek du använder, vilket ger oss möjlighet att förbättra användarupplevelsen för alla våra användare.

E-postmarknadsföring: Med ditt medgivande skickar vi dig e-post om våra tjänster och produkter. Det är både kostnadsfri och premium material (t.ex bloggar, videofilmer, arbetsböcker, informationsprodukter etc.) men även information om olika events (t.ex webbinarier, informationsträffar etc). Vi använder oss av marketing automation lösningen Infusionsoft som följer ditt engagemang i våra utskick (öppningsrate, vidarebefodrade mail, nedladdningar, klickningar etc).

2 – Medgivande

När du lämnar personlig information för att exempelvis lägga order eller arrangera leverans av en produkt eller tjänst, anser vi att du har medgivit att vi samlar in det och använder det för specifika anledningar. Om vi frågar efter din personliga information av ett annat skäl ( t.ex om du börjar prenumerera på någon av våra e-postutskick och annan marknadsföring) frågar vi dig om ditt medgivande och ger dig även möjlighet att ta tillbaka ditt medgivande. Du kan ta tillbaka ditt medgivande när som helst genom att klicka på länken “unsubscribe” alternativt  “Uppdatera dina uppgifter, tacka nej till dessa mail..."” som finns i varenda e-post som vi skickar i form av e-postmarknadsföring till dig. Du kan också höra av dig till oss när som helst till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller skicka ett brev till Watzit 2.0 AB, c/o Pixpro Rosenlundsgatan 54 3tr, 118 63 Stockholm, Sweden.

3 – Avslöjande

Vi kan avslöja din personliga information om vi måste enligt gällande lagar och regler.  Eller, om vår verksamhet och / eller webbsajt blir uppköpt eller går ihop med ett annat företag, kan din information bli överförd till de nya ägarna så att de kan fortsätta att sälja och support våra produkter och tjänster.  VIKTIGT: Vi säljer inte och hyr inte ut din personliga information till någon tredje part.

4 – Datalagring

Vår medlemssystem där vi levererar en del av våra tjänster drivs av Joomla och Infusionsoft. Dessa lösningar ger oss tillgång till en e-handelslösning som ger oss möjlighet att sälja och leverera våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras av Infusionsoft, GoToWebinar, Twilio och Webinar Jam. De lagrar din data på säkra servrar bakom brandväggar. Våra fakturor skickas till dig via Fortnox. Dina uppgifter i vårt faktureringssystem ligger lagrade på Fortnox säkra servrar bakom brandväggar.
Vår webbsajt är baserad på Joomla! CMS och i denna databas lagras även dina användaruppgifter i form av användarnamn, namn och e-post för att du ska kunna logga in i våra tjänster och hämta våra produkter. Vår webbsajt driftas av ett svenskt hostingföretag med höga krav på säkerhet. Vårt CRM system Infusionsoft är integrerat med Facebook för att hålla våra CRM retargeting kampanjer uppdaterade.

5 – Tredjeparts-tjänster

Generellt kan man säga att de tredjeparts-tjänster vi använder endast samlar in och använder information som behövs för att tillåta dem att leverera de tjänster som vi anlitat dem för. Men vissa tredjeparts-tjänster som t.ex. betalningslösningar, SMS tjänster har deras egen personuppgiftspolicy som gäller för deras tjänst. Vi rekommenderar att du tar del av deras personuppgiftspolicy så att du får en bra uppfattning om hur de hanterar dina uppgifter. Tänk på att vissa av våra tredjeparts-leverantörer befinner sig i andra länder än kanske både du och vi. Så om du bestämmer dig för att slutföra ditt köp genom att använda någon av våra tredjeparts-leverantörer, kommer insamlingen av din information att gälla under deras lagar & regler i det område de verkar. När du lämnar vår webbsajt till en tredjeparts-leverantörs webbsajt, är du inte längre bunden av vår personuppgiftspolicy.

Länkar: När du klickar på länkar på vår webbsajt, kan de länka till andra sajter. Vi är inte ansvariga för de personuppgiftspolicys som gäller för andra sajter och du uppmanas att läsa deras personuppgiftspolicy.

6 – Säkerhet

För att säkra din personliga information, tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens “best practices” för att säkerställa att vi inte tappar bort, felaktigt använder, ger tillgång till, avslöjar, ändrar eller förstör dina personuppgifter.

7 – Kakor

Vi använder sig av kakor för att ge en mer personifierad användarupplevelse för våra användare och kunder. Exempelvis använder vi kakor för att användare ska kunna logga in på sajten och även spara sina användarnamn och lösenord. Då slipper de att skriva in dem på nytt vid varje besök. Vi använder också kakor för att hålla reda på statistik t.ex vart våra besökare kommer ifrån, och för att kunna mäta prestandan på webbsajten. Vi använder oss av kakor från Google, Infusionsoft, Vimeo, TagAVisit och Joomla. Vi använder kakor från Facebook och Google för att kunna utnyttja retargeting för personanpassad och riktad uppföljning.

8 – Ändringar av denna personuppgiftspolicy

Vi kommer regelbundet att uppdatera denna personuppgiftspolicy för att spegla eventuella ändringar i hur vi behandlar personuppgifter. Ändringar sker så fort vi har publicerat ändringarna på webbsajten. Om vi gör väsentliga ändringar kommer vi att informera dig om dessa.

Frågor och kontaktuppgifter

Om du vill ha tillgång till, ändra något, lämna in ett klagomål, justera eller radera någon personlig information som vi har om dig, eller kanske helt enkelt vill ha mer information? Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller skicka ett brev till Watzit 2.0 AB, c/o Pixpro Rosenlundsgatan 54 3tr, 118 63 Stockholm, Sweden.

Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis