För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

Business Heroes Mastermind

Business Heroes Mastermind (BHM) är ett medlemskap för tjänsteföretagare som vill utvecklas.

Kortfattat går det ut på att Peter och deltagarna i BHM träffas över webben, en och en halv timme varannan vecka. Varje träff inleds med en kort föreläsning om affärsutveckling, digitalisering, personlig utveckling, marknads­förings- eller verksamhets­­utvecklings­ämne.

Därefter avhandlas marknads­föring, målsättning, verksamhets­­utveckling och försäljning. Frågor som Vad fungerar?, Vad behöver bli bättre? och Vilket är nästa steg? ställs och besvaras.

Deltagarna i BHM driver egna företag och vill utveckla sig och sitt företagande. Programmet passar dig som vill bli fullbokad eller redan är det och vill få mer tid över.

Samtalen sker i grupp. Ibland är det flera deltagare, ibland är det färre. Alla som deltar kan ställa frågor och bidra med sina erfarenheter. Det som tas upp under träffarna stannar där.

Peter Watz bidrar med sina erfarenheter till deltagarna i mentorsprogrammet.

Innehåll

 • Varannan måndag mellan 15.00 till senast 16.30.
 • Välj att vara medlem en månad i taget eller helår och spara 20%.
 • Betala 1 gång per månad eller få 20% rabatt och betala ett år i förväg.
 • Vi tar in en gästföreläsare ett par gånger under året.
 • Föreläsningarna och ämnena är nu mer inriktad för dig som är på väg att bli eller redan är fullbokad
 • Med inspelningar som kan kommenteras, filer och dokument.
 • BliFullbokad.nu Självstudiekursen på köpet. Värde 2.850 kr.
 • Få tips-pengar för dina kundtips som leder till medlemskap.

Vad deltagare sagt...

 • Annika Lindau

  BraVal Metodkonsult

  Varje webinar inleds med att Peter har "en lektion" ofta om ett ämne vi efterfrågat. Teman har varit bloggbank, mailchimp, landningssidor och marknadsföringsstrategier. Som deltagare har vi möjlighet att påverka ämnet. Varje gång ges vi också möjlighet att ställa frågor. Tillsammans hittar vi olika alternativ och lösningar. Samtidigt som en av oss får hjälp, generar det nya idéer och aha upplevelser hos oss andra. Vi har t.ex diskuterat, att hitta rätt målgrupp, renodla tjänster och hitta kunder genom människor som erbjuder närliggande tjänster. Peter blir bättre och bättre!

 • Ulrika Wennberg

  Information Design Karlstad AB

  Flera konkreta tips hur jag kan använda olika digitala verktyg för att förbättra min kontakt med kunder, nya som gamla.Att träffas varannan vecka via nätet gör att jag hela tiden håller "Bli fullbokad - konceptet" levande. Behöver den inspirationen för att inte tappa fart.

 • Lena Linqvist

  Lena Linqvist

  Multifidi

  Jag tycker att Mentorprogrammet ger mig en spark i rumpan att ta tag i saker. Det är enormt bra att vi jobbar med så olika saker. Blivit en himla bra gemenskap med personer jag aldrig skulle träffat. Alla delar med sig av sina erfarenheter och ger tips och råd till de andra. Det är ganska vanligt att man ser sitt eget i någon variant av tunnelseende och inte ser utanför boxen. Alla ger varandra tips och vi ger även inspiration till varandra. Måste erkänna att jag saknar våra samtal nu när det är sommar. Men det kan även vara tid till reflektion och aktion. Har du funderingar på att gå Mentorprogrammet, fundera inte utan anmäl dig nu!

 • Annica Järking

  To Your Profile AB

  Att ha likasinnade inom företagande, att bolla tankar med, är en stor hjälp. Vi har stött och blött många frågetecken. Blandat det med en stor portion positiv energi och hejarop till varandra. Jag har fått många ide'er och objektiva tips från dig och "min" mentorsgrupp. :) Genom dig, Peter och BliFullbokad.nu, har jag fått en grund att stå på, i mitt sätt att marknadsföra mitt företag. Att göra en plan och strategi med specificerat kundval, beskriva vad jag har att erbjuda, och sätta kundens behov av mina tjänster i fokus har varit svårt. Nu har jag med din och de andras hjälp, byggt på min verktygslåda, med flera sätt att se och lyssna in mina kunder. Tack för BliFullbokad.nu's 8-veckors utbildning. Och möjligheten att ingå i Mentorsprogrammet.

 • Ingrid Wik

  Kiropraktik och Akupunktur

  Mentorgrupp och Webinarium - perfekt att sitta hemma i soffan och få massor av inspiration, nya kunskaper och små piskrapp därbak.

Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis