För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

Förändring, är det svårt?

Det svåraste som finns är att göra en förändring.

Många vill ha ett annat resultat men vill inte göra någon förändring. Det blir ganska svårt då eller?

Om du gör samma sak idag som du gjorde i går så kommer du också få samma resultat i morgon. När du gör en liten förändring idag så kommer du ett annorlunda resultat i morgon. Vad är det för något som du behöver förändra för att få det resultat du vill ha? Förändringar behöver inte vara svårt att genomföra.

Ledigheter som t.ex. julledighet, sportlovet och påsklovet ger tillfälle för reflektion. Ett naturligt avbrott från företagandet för många. Det öppnar upp tid för reflektion. Är du nöjd över det resultat som du får av den tid och det arbete du lägger ner? Eller vill du ha mer? Någon har sagt "Förändra dig eller dö!" Det kan låta lite radikalt men det finns något i det uttrycket. En förändring behöver inte vara så stor för att det ska räknas som en förändring.

Förändringar sker hela tiden utan att man märker det. För tre-fyra år sedan hur många gånger per dag var du inne på LinkedIn eller på Facebook per dag? Hur många twitter meddelanden läste du? Idag så gör du det utan att du kanske tänker på det. Följer du en struktur och blir medveten om att du vill göra en förändring så kan detta gynna ditt företagande.

Det är x veckor kvar före midsommar. Sedan kommer hösten i ett naffs. Ingen panik! Det gäller bara att ha ett mål om vart du vill komma, en planering hur du ska komma dig, ett strukturerat sätt att arbeta efter och någon som kan hjälpa dig dit. Tänk på ditt nätverk av människor – vilka kan hjälpa dig?

Hörde på ett av mina seminarier "Jag har inte tid att förändra mig och jobba strukturerat! All tid går till att göra mitt jobb!"

JOBBA INTE HÅRDARE – JOBBA SMARTARE!

Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis