För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

Miljövänliga utbildningar och föreläsningar

Nästa varje dag hör vi eller läser vi om klimathotet.

Jag föreläser och utbildar tjänsteföretagare inom marknadsföring så att de kan bli fullbokade, utan att bli någon säljare. Redan på ett tidigt stadium så valde jag miljövänliga sätt att bedriva mitt företag. Jag arbetar så mycket som möjlig hemifrån. Det inbär inga resor till och från city med bil eller buss.

Under ett år har jag ett hundratals lektioner. Alla sker via Internet. Varken jag eller mina elever behöver resa en meter med bil, buss, tåg, flyg. Eleverna följer mina lektioner där de är. De kan till och med sitta hemma i köket eller för den delen i sängen om de skulle vilja.

Klimatet berör oss alla. Klimatet berör mig.

Hur kan du minska din miljöpåverkan?

 

Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis