För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

Pixpro Stockholm AB startar Business Heroes® Academy och tar över BliFullbokad®.nu-konceptet

PRESSMEDDELANDE 

LIDINGÖ 2020-03-11

Pixpro Stockholm AB startar Business Heroes® Academy och tar över BliFullbokad®.nu-konceptet

Business Heroes® Academy (BHA) är en entreprenörsskola & ett företagsforum på nätet.

 

Mer än hälften av de svenska företagen verkar i tjänstesektorn. Vi vill med BHA hjälpa tjänsteföretagare att få access till en gemenskap, kunskap och inspiration för att få en stabilitet och förutsägbarhet i sitt företagande, en bättre lönsamhet, en ökad energi och ett bättre självförtroende.

En företagare som levererar och utför tjänster är ju expert inom sitt tjänsteområde. Men ofta saknas kunskapen som krävs (och ibland intresset) för de övriga områdena i företagandet, som t.ex. målsättning, strategi, marknad, ekonomi och ledning. Insikten och kunskapen i dessa områden ökar företagaren möjligheten väsentligt att bli framgångsrik med sitt företag.

”Det är där vi kommer in och ger inte bara inspiration och gemenskap som ger mer energi till företagaren, utan även ger steg-för-steg utbildning i en beprövad struktur som gör att medlemmarna utvecklar sitt företag och sitt entreprenörskap.” säger Sarah Watz, VD på Pixpro Stockholm AB

Tre fjärdedelar av Sveriges 1.000.000 företag är enmansföretagare och många av dem som jobbar ensamma är just tjänsteföretagare. Många av dem har ingen att bolla sina problem och funderingar kring företagandet med. Att vända sig till sin partner, som kanske är anställd och inte företagare, eller att vända sig till sina ev. medarbetare för support i företagsfrågor räcker ofta inte till eftersom de kanske inte har samma förutsättningar att vara det stöd och bollplank som ett medlemskap i BHA erbjuder.

Eftersom BHA levereras helt online ger det medlemmen flexibilitet att ta del av medlemskapet från valfri plats (så länge man har internet) och i sin egen takt. Man kan säg att BHA är klimatsmart, tidseffektivt och helt i linje med det nya sättet att vidareutbilda sig och nätverka. Att inte heller vara bunden vid en fysisk plats gör det möjligt för företagare från hela landet att bli medlemmar.

I medlemskapet i BHA ingår:

 • Online kurser (BliFullbokad®.nu-konceptet är en dem)
 • Online träffar (2 ggr/mån) 
 • Online workshop (1 ggr/mån)
 • Online grupp
 • Erbjudande från våra partners

+ tillgång till vårt nätverk

Vår mission är att lyfta företagarna så att de:

 • hittar lönsamhet i sitt företag samtidigt som de kan ha ett liv utanför jobbet
 • ser sitt företag som en investering
 • ökar sitt självförtroende
 • värdesätter sin tid
 • lär sig att anlita andra och inte göra allt själv
 • blir entreprenörer

Resultatet av att vara medlem i BHA är bland annat:

 • stabilitet och förutsägbarhet i sitt företagande
 • mindre stress och mindre överväldigande
 • bättre lönsamhet
 • fler och bättre kunder
 • mer betalt
 • tillhöra en gemenskap
 • ett strukturerat och förenklat arbetssätt
 • mer tid över till det medlemmen brinner för
 • ett digitaliserat & automatiserat synsätt
 • m.m.

Peter Watz AB har erbjudit och vidareutvecklat BliFullbokad®.nu-konceptet på den svenska marknaden sedan 2012.

 ”Att flytta BliFullbokad®.nu-konceptet till Pixpro Stockholm AB nu känns helt rätt då det innebär att konceptet lever vidare, fortsätter att vidareutvecklas och blir en central del i ett större erbjudande till tjänsteföretagare - Business Heroes® Academy.” säger Peter Watz, VD för Peter Watz AB.

Om oss, Peter och Sarah Watz, som driver BHA

Vi har mer än 20 års erfarenhet (var) av att driva företag, jobba med affärsutveckling, försäljning, marknadsföring och kommunikation. Tillsammans har vi en bred och djup kunskap, både bra och dåliga erfarenheter på vad som funkar och inte funkar idag och är ständigt uppdaterade i internationella trender inom området som också kommer till marknaden här i Sverige.

Tillsammans driver vi tre bolag ihop, är gifta, har två barn ihop, bor i villa och har föräldrar som börjar komma till åren. Att säga att vi har mycket på gång hela tiden är nog en underdrift. Vi älskar vår livsstil med blandning av jobb, familj, fritid och nöje. Vårt motto är att förenkla, lägga ut och automatisera det som går. Våra medlemmar i BHA får ta del av våra erfarenheter av inte bara företagandet utan även hur vi får ihop livspusslet.

Vi båda föreläser och utbildar entreprenörer både i Sverige och internationellt. Hittills har vi haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Business Heroes® Academy - entreprenörens bästa vän

Mer information

Se hemsidan https://www.businessheroes.se

Kontakt

Peter Watz, VD på Peter Watz AB, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 070-8403191

Sarah Watz, VD på Pixpro Stockholm AB, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0708-755 115.

Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis