För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

I dagens digitaliserade tid - ska man ha visitkort då?

Jag har träffat ett par personer som inte har några visitkort när de nätverkar. De har alltså inte tryckt några. Jag har funderat lite på detta fenomen...

När den personen som fick ditt visitkort kommer hem eller till kontoret och tömmer sina fickor så finns ditt visitkort där. Han/hon blir då påmind om dig igen. Detta är alltså andra kontakten som du har fått på kort tid med samma person. Det är ganska värdefullt! Eller hur? Sedan om visitkortet läggs i en låda med alla andra visitkort så har du ytterligare chanser att du väcker uppmärksamhet när lådan gås igenom eller är på väg att slängas.

Alternativet är att ha ett digitalt visitkort dvs att personen som du träffar lägger in dina kontaktuppgifter direkt i adressboken på sin mobiltelefon. Men när du väl ligger inne i adressboken så finns det inget som väcker han/hennes uppmärksamhet för dig. Sorry...

Kombinera ditt visitkort med en digital del. På mina visitkort så har jag en QR kod med alla mina uppgifter registrerade. Den som läser av QR koden med sin mobil kommer få in mina uppgifter direkt in i adressboken. Vad han/hon sedan gör med kortet vet vi inte.

Personligen så älskar jag papper och kommer fortsätta ha snygga, exklusiva visitkort. Det är en del i min profil...

Visitkort BliFullbokad 2015

Visitkort BliFullbokad baksida

Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis