För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

2-dagarsworkshop

Innehåll

BliFullbokad.nu - konceptet vänder sig till företag som erbjuder tjänster. De som följer konceptet under längre tid får ett mycket bra resultat med ökad beläggning och ökat resultat. Ni blir varken rika eller fullbokade över en natt men på sikt finns det mycket goda möjligheter till det. Vi har flera exempel på det. Konceptet fungerar även på helt nystartade företag.

Workshoppen innehåller 4 olika huvudmoduler:

 1. Hur du förbättrar företagets grund - Röda Mattan Policyn®  vilka kunder som du ska jobba med, förstå varför dina kunder väljer just dig och dina tjänster, utveckla dig och ditt personliga varumärke och hur du ska prata om det du gör.

 2. Bygga bättre förtroende och ännu bättre trovärdighet - Förbättra dina trovärdighetsbyggare, paketera och förbättra ditt tjänsteutbud och hur olika informationsprodukter kan bygga förtroende för dig medan du ligger på stranden.

 3. Öka lönsamheten med rätt prissättning och hur du frågar efter bokningen utan att uppfattas som en sliskig säljare

 4. De 7 enda marknadsförings strategier som du behöver arbete med för att få uppmärksamhet av rätt kunder.

I varje huvudmodul så ingår också ett antal olika mindre moduler. Totalt 16 delar med specialutformat material som passar småföretagare att utveckla sig.

Workshoppen är 2 dagar á 7 timmar och genomförs i Stockholm. Hos er mot extra ersättning.

Ni att få konkreta tips och råd som resulterar till fler och bättre kunder. Samtidigt som du kommer utveckla företagets tjänsteutbud, prissättning, paketering vad, hur och till vem du ska kommunicera det till. Arbetsmaterial med frågor, checklistor och mallar ingår.

 

Vanliga frågor

Vad?

Du kommer att få konkreta tips och råd som resulterar till fler och bättre kunder. Samtidigt som du kommer att utveckla både dig och ditt företags tjänsteutbud, prissättning, paketering - vad, hur och till vem du ska kommunicera det till.

Vi kommer gå igenom hela konceptet och ta fram de delarna som är mest relevant för dig och ditt företag och de delarna kommer vi arbeta med under 2 dagar.

Var?

Workshoppen hålls i våra lokaler på Rosenlundsgatan 54, Södermalm i Stockholm. Plats kan dock ändras.

Hur?

Ni kommer till oss där vi under två dagar går igenom BliFullbokad.nu-konceptet och dess moduler. Till varje del finns ett antal arbetsuppgifter som vi kommer gå igenom tillsammans. Vissa av uppgifterna kommer vi arbeta med och besvara under workshoppen. Andra kommer ni att få göra efteråt.

När?

Workshoppen är 2 dagar. Vi börjar kl 08.30 med fika, kl 09.00 sätter vi ingå med arbetet. Gemensam lunch ingår i priset. Dagarna avslutas kl 16.00 De två dagarna läggs direkt efter varandra för att vara så effektiv som möjligt.

Varför?

Om du / ni har just startat ett företag
För att lyckas behöver man rätt kunskap och strategier för att nå framgång. Att starta ett företag kräver mer arbete med utveckla sitt företagande och marknadsföring. Det räcker inte med att bara leverera sina tjänster.

Om du / ni har drivit företag ett tag
Har du inte nått de resultat / mål som du färväntade dig? Känner du att du inte har rätt fokus på att göra rätt saker? Du kanske inte vet vad rätt saker är för att driva ditt företag? Då kommer denna workshop att hjälpa dig med rätt fokus och struktur. Du behöver inte göra allt - bara rätt saker.

Vem?

Workshoppen passar dig som är VD och äger företaget.

Ta gärna med dig nyckelpersoner som arbetar i ledande befattningar.

Priser och tillval

Pris: 29.700 kr + moms för 3 deltagare från samma företag.

Ytterligare deltagare från samma företag, 7.900 kr / st + moms.

Inbunden arbetsbok ingå.

Anmäl intresse

Passa på att beställa under sommaren 1 juni till 31 juli 2018 och få 3 månaders kostnadsfritt medlemskap i Business Heroes Mastermind för en person med start i aug. 

 • 2 dagars workshop med upp till 3 deltagare från ett och samma företag
 • Arbetsböcker till alla deltagarna
 • Medlemskap i Business Heroes Mastermind för 1 person

Studierådgivning

Donec metus tortor, accumsan sit amet consequat eu, posuere eu augue. Vestibulum ut erat vitae mi accumsan maximus. Proin dapibus sodales aliquam. Vestibulum non dolor ac risus vulputate elementum sed a tortor. In hac habitasse platea dictumst. Suspendisse tincidunt risus et commodo euismod. Morbi scelerisque nisl eu tortor congue mollis.

Boka studierådgivning Produktblad

Sagt om utbildning...

 • Haffi Gíslason

  Haffi Gíslason

  Jag trodde först att distansutbildningen var en säljkurs, men det var det ju inte till min glädje. Då försvann rädslan. Peter är väldigt generös med att svara på frågor när man är osäker på något. Mina frågor fick omedelbart svar. Dessutom är han generös med humor och skämt, vilket gjorde kursen ännu roligare. Precis som du går på gym för att bli starkare, eller springer för att förbättra din kondition, så behöver du träna upp din självkänsla som egen företagare. Du måste tro på dig själv och dina tjänster som du säljer på riktigt. Jag tjänade igen kursavgiften 28 gånger före kursen var slut.

  Läs mer om vad Haffi sagt.

 • Johan Arnkil

  Johan Arnkil

  Ocean Harmony

  Jag var med och rekommenderar den varmt, har fått massvis med information och tips om hur jag kan skapa förtroende och få fler kunder. Nu behöver jag inte ta lågt betalda uppdrag från andra massageföretag utan kan lägga min tid på att marknadsföra mig och mitt eget företag och kan kommunicera värdet på mina behandlingar så att jag kan ta såpass mycket betalt att jag kan leva på mitt företag. Gör det du också!

  Läs mer om vad Johan sagt.

 • Annica Larsson

  Annica Larsson

  Hälsans tecken

  Det jag gillade med kursen var att få en annan persons perspektiv och tankegångar när det gäller marknadsföring. Och Peter gav oss många bra knep på hur vi kan hålla kontakten med kunderna. Och att den här kursen inte handlar om att man ska bli en säljare. Det blir mycket enklare att sälja eftersom kunderna kontaktar dig på grund av din marknadsföring, men någon säljare behöver du inte bli, vilket jag tycker är skönt.

  Läs mer om vad Annica sagt.

 • Camilla Westling

  Camilla Westling

  Naprapat

  Utbildningen var värd varenda krona. Jag fick så mycket för priset, även om jag kände igen det mesta av vad jag borde göra. Peter Watz var otroligt engagerad och verkligen generös med sina förslag och idéer på hur jag borde jobba smartare. Jag har äntligen börjat blockera tid i schemat, för att inte ha fulltids­beläggning med inbokade kunder. Jag behöver ju frigöra tid till annat också. Jag ökade min omsättning med 34 % kvartal 2 mot samma kvartal året innan.

  Läs mer om vad Camilla har sagt.

 • Bengt Bergshem

  Bengt Bergshem

  Nexia

  BliFullbokad.nu-konceptet är väldigt bra oavsett vilken bransch du är i. Själva innehållet i kursen är generellt men Peter besitter väldigt stor kompetens när det gäller marknadsföringen och du får unika och specifika tips som passar för just dig och ditt företag oavsett om du jobbar som konsult, jurist, massör, finansiellrådgivare, naprapat eller som annan tjänsteföretagare. Det är imponerande att Peter har den kunskapen att kunna förmedla enkla råd som fungerar och som inte är kostsamma eller krångliga.

  Läs mer om vad Bengt sagt.

Mentorprogrammet

Flera av de deltagare som gått utbildning i konceptet har haft en önskan om en fortsättning. För att möta detta önskemål finns mentorprogrammet - ett program som innebär en kontinuerlig förtsättning tillsammans med andra deltagare. Varannan vecka har gruppen online-möten där du får hjälp och inspiration kring marknadsföring och verksamhetsutveckling - men även möjligheten att dela med dig av just dina erfarenheter.

Mer information

Ett möte, en möjlighet!

Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis