För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

Vanliga frågor

Vad?

10 lärarledda lektioner via webben. Tillgång till inspelningar av lektionerna i 6 månader. Arbetsbok med skriv- och arbetsuppgifter i PDF. Tillgång till gruppforum för diskussioner.

Var?

Du kan sitta vart du vill! Det enda du behöver är uppkoppling till Internet. Hitta en plats där du kan sitta ostört så att du kan koncentrera dig på att delta vid lektionerna. Gruppdiskussionerna sker i en hemlig grupp på Facebook.

Hur?

Du kan delta via en dator, surfplatta eller smartphone. Du får en länk till en webbaserad tjänst som heter GoToWebinar där du loggar in inför utbildningstillfället och deltar i utbildningen. Ett headset rekommenderas.

När?

Se kalendarium för utbildningsstart och datum för lektionerna. För att jag ska kunna genomföra utbildningen krävs minst 15 deltagare. Tipsa gärna dina vänner om utbildningen.

Varför?

Känner du idag att det är komplicerat och jobbigt att bli fullbokad? Efter denna utbildning kommer du, om du gör jobbet, att känna dig trygg i att du kan utföra det yrke du är utbildad till med fler bokningar och ökad lönsamhet.

För mig?

Utbildningen passar dig som arbetar som erbjuder tjänster. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan.

Nöjd kund-garanti

Denna utbildning omfattas av Nöjd kund-garantin

Förr i tiden så berättar en missnöjd kund till 8-10 personer om sitt missnöje. En nöjd kund till 3-4 andra. Men idag med Facebook, Twitter och andra sociala media så är det helt andra siffor som gäller. Peters mål är att du ska bli nöjd, dock inom rimliga gränser.

Om du inte är nöjd med distanskursen så får du tillbaka pengarna men bara om du har:

 • Deltagit på alla lektioner
 • Gjort övningarna i arbetsboken
 • Hört av dig inom 30 dagar från första lektionstillfället

Om du inte har deltagit i lektionerna och gjort övningarna så kan du inte veta om du kan bli nöjd eller inte. Du har anmält dig för att du har ett behov och du behöver ett resultat. Därför behöver du delta för att få en möjlighet att bli nöjd.

Ta kontakt med Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så löser vi säkert detta. 

Priser och tillval

Distansutbildningen ger dig tillgång till live-sända lektioner med arbetsfrågor till varje kursavsnitt samt tillgång till inspelningar av dessa under 6 månader efter avslutad utbildning.  9.750 kr exkl. moms

Allt detta ingår

 • 10 lektioner á 1 tim 45 min
 • 1 timmes personlig rådgivning via telefon (värde 1.950 kr + moms)
 • Inspelningarna från lektionerna i 6 månader
 • Tillgång till hemlig Facebook-grupp för gruppdiskussioner.
 • Arbetsbok i PDF format.

 

Tillval

 

 • Boken Book Yourself Solid andra utgåvan för 189 kr exkl. moms
 • Spiralinbunden arbetsbok med 130 frågor och arbetsuppgifter, helt på svenska för 500 kr exkl. moms

Ansök till distansutbildningen

Det är inte vem som helst som får gå distansutbildning BliFullbokad.nu. Peter har sin Röda Matta Policy®

Först och främst måste du arbeta med tjänster dvs att du levererar tjäsnter. Att du är t.ex. är Advokat, Revisor, Massör, Coach, Föreläsare, Arkitekt etc. Om du säljer produkter tillsammans med dina tjänster så är det ok. Sedan behövs att du:

 • Är tjänsteföretagare
 • Är villig att göra förändringar
 • Kan ta order och beslut
 • Vill få ett bättre liv
 • Håller tiden
 • Är possitiv och hjälpsam

Om du stämmer in på detta så är du välkommen att ansöka om en plats. Du kommer få ett samtal med ytterligare frågor. Om du passar in så får du därefter en faktura som ska vara betald före vi startar.

Anmäl intresse

Studierådgivning

Ibland vet man inte vad som passar en bäst. Är denna kurs rätt för mig?

Om du tvekar att beställa - boka in en kostnadsfri studierådgivning nedan. Ett samtal tar max 25 minuter.

Du bokar en tid som passar direkt in i Peters kalender via tjänsten TimeTrade (på engelska). Om det inte fungerar kan du skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. istället.

Boka studierådgivning

Sagt om utbildning...

 • Johan Arnkil

  Johan Arnkil

  Ocean Harmony

  Jag var med och rekommenderar den varmt, har fått massvis med information och tips om hur jag kan skapa förtroende och få fler kunder. Nu behöver jag inte ta lågt betalda uppdrag från andra massageföretag utan kan lägga min tid på att marknadsföra mig och mitt eget företag och kan kommunicera värdet på mina behandlingar så att jag kan ta såpass mycket betalt att jag kan leva på mitt företag. Gör det du också!

  Läs mer om vad Johan sagt.

 • Haffi Gíslason

  Haffi Gíslason

  Jag trodde först att distansutbildningen var en säljkurs, men det var det ju inte till min glädje. Då försvann rädslan. Peter är väldigt generös med att svara på frågor när man är osäker på något. Mina frågor fick omedelbart svar. Dessutom är han generös med humor och skämt, vilket gjorde kursen ännu roligare. Precis som du går på gym för att bli starkare, eller springer för att förbättra din kondition, så behöver du träna upp din självkänsla som egen företagare. Du måste tro på dig själv och dina tjänster som du säljer på riktigt. Jag tjänade igen kursavgiften 28 gånger före kursen var slut.

  Läs mer om vad Haffi sagt.

 • Annica Larsson

  Annica Larsson

  Hälsans tecken

  Det jag gillade med kursen var att få en annan persons perspektiv och tankegångar när det gäller marknadsföring. Och Peter gav oss många bra knep på hur vi kan hålla kontakten med kunderna. Och att den här kursen inte handlar om att man ska bli en säljare. Det blir mycket enklare att sälja eftersom kunderna kontaktar dig på grund av din marknadsföring, men någon säljare behöver du inte bli, vilket jag tycker är skönt.

  Läs mer om vad Annica sagt.

 • Camilla Westling

  Camilla Westling

  Naprapat

  Utbildningen var värd varenda krona. Jag fick så mycket för priset, även om jag kände igen det mesta av vad jag borde göra. Peter Watz var otroligt engagerad och verkligen generös med sina förslag och idéer på hur jag borde jobba smartare. Jag har äntligen börjat blockera tid i schemat, för att inte ha fulltids­beläggning med inbokade kunder. Jag behöver ju frigöra tid till annat också. Jag ökade min omsättning med 34 % kvartal 2 mot samma kvartal året innan.

  Läs mer om vad Camilla har sagt.

 • Bengt Bergshem

  Bengt Bergshem

  Nexia

  BliFullbokad.nu-konceptet är väldigt bra oavsett vilken bransch du är i. Själva innehållet i kursen är generellt men Peter besitter väldigt stor kompetens när det gäller marknadsföringen och du får unika och specifika tips som passar för just dig och ditt företag oavsett om du jobbar som konsult, jurist, massör, finansiellrådgivare, naprapat eller som annan tjänsteföretagare. Det är imponerande att Peter har den kunskapen att kunna förmedla enkla råd som fungerar och som inte är kostsamma eller krångliga.

  Läs mer om vad Bengt sagt.

Mentorprogrammet

Flera av de deltagare som gått utbildning i konceptet har haft en önskan om en fortsättning. För att möta detta önskemål finns mentorprogrammet - ett program som innebär en kontinuerlig förtsättning tillsammans med andra deltagare. Varannan vecka har gruppen online-möten där du får hjälp och inspiration kring marknadsföring och verksamhetsutveckling - men även möjligheten att dela med dig av just dina erfarenheter.

Mer information

Ett möte, en möjlighet!

Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis