För att kunna säkerställa att webbplatsen fungerar som avsett krävs att cookies sparas på datorn.

Vanliga frågor

Vad?

10 lärarledda lektioner via webben. Tillgång till inspelningar av lektionerna i 6 månader. Arbetsbok med skriv- och arbetsuppgifter i PDF. Tillgång till gruppforum för diskussioner.

Var?

Du kan sitta vart du vill! Det enda du behöver är uppkoppling till Internet. Hitta en plats där du kan sitta ostört så att du kan koncentrera dig på att delta vid lektionerna. Gruppdiskussionerna sker i en hemlig grupp på Facebook.

Hur?

Du kan delta via en dator, surfplatta eller smartphone. Du får en länk till en webbaserad tjänst som heter GoToWebinar där du loggar in inför utbildningstillfället och deltar i utbildningen. Ett headset rekommenderas.

När?

Se kalendarium för utbildningsstart och datum för lektionerna. För att jag ska kunna genomföra utbildningen krävs minst 15 deltagare. Tipsa gärna dina vänner om utbildningen.

Varför?

Känner du idag att det är komplicerat och jobbigt att bli fullbokad? Efter denna utbildning kommer du, om du gör jobbet, att känna dig trygg i att du kan utföra det yrke du är utbildad till med fler bokningar och ökad lönsamhet.

För mig?

Utbildningen passar dig som arbetar som erbjuder tjänster. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan.

Nöjd kund-garanti

Denna utbildning omfattas av Nöjd kund-garantin

Förr i tiden så berättar en missnöjd kund till 8-10 personer om sitt missnöje. En nöjd kund till 3-4 andra. Men idag med Facebook, Twitter och andra sociala media så är det helt andra siffor som gäller. Peters mål är att du ska bli nöjd, dock inom rimliga gränser.

Om du inte är nöjd med distanskursen så får du tillbaka pengarna men bara om du har:

  • Deltagit på alla lektioner
  • Gjort övningarna i arbetsboken
  • Hört av dig inom 30 dagar från första lektionstillfället

Om du inte har deltagit i lektionerna och gjort övningarna så kan du inte veta om du kan bli nöjd eller inte. Du har anmält dig för att du har ett behov och du behöver ett resultat. Därför behöver du delta för att få en möjlighet att bli nöjd.

Ta kontakt med Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så löser vi säkert detta. 

Ansök till distansutbildningen

Det är inte vem som helst som får gå distansutbildning BliFullbokad.nu. Peter har sin Röda Matta Policy®

Först och främst måste du arbeta med tjänster dvs att du levererar tjäsnter. Att du är t.ex. är Advokat, Revisor, Massör, Coach, Föreläsare, Arkitekt etc. Om du säljer produkter tillsammans med dina tjänster så är det ok. Sedan behövs att du:

  • Är tjänsteföretagare
  • Är villig att göra förändringar
  • Kan ta order och beslut
  • Vill få ett bättre liv
  • Håller tiden
  • Är possitiv och hjälpsam

Om du stämmer in på detta så är du välkommen att ansöka om en plats. Du kommer få ett samtal med ytterligare frågor. Om du passar in så får du därefter en faktura som ska vara betald före vi startar.

Anmäl intresse

Studierådgivning

Ibland vet man inte vad som passar en bäst. Är denna kurs rätt för mig?

Om du tvekar att beställa - boka in en kostnadsfri studierådgivning nedan. Ett samtal tar max 25 minuter.

Du bokar en tid som passar direkt in i Peters kalender via tjänsten TimeTrade (på engelska). Om det inte fungerar kan du skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. istället.

Boka studierådgivning

Behöver du inspiration?

Varje månad skriver Peter ett eller två inspirerande brev om marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. I brevet finner du tips, inbjudningar, erbjudanden och annat som kan inspirera dig som är tjänsteföretagare.

Tveka inte att påbörja din prenumeration! Brevet är kostnadsfritt och du kan avanmäla dig när du vill.

Prenumerera gratis